UA-71410964-1

 • Uitnodiging Dansen

  Print

  “Dansen”                dansen, kvlv, oudenaarde, gewest, Greet, Roosen, latino, groepsdans, hedendaagse, dans, streetdance, Break & Dance, Gevaertsdreef
   
  Beste KVLV leden van het gewest Oudenaarde,
   
  Het is ondertussen al 3 jaar geleden dat wij nog een cursus dansen hebben ingericht en aangezien de vraag kwam om dit nogmaals te organiseren, hebben wij aangeklopt bij Greet Roosen die ons met plezier zal begeleiden tijdens een aantal lessen.
   
  Deze cursus is een mix van latino, groepsdans, hedendaagse dans en streetdance. De lessen vragen geen zware inspanning. Het accent ligt vooral op het plezier beleven en ontspannen met het lichaam bezig zijn. Er wordt gedanst op de nieuwste hits en oude bekende nummers. 
   
  De lessen zullen doorgaan in de nieuwe lokalen van Break & Dance, Gevaertsdreef 62 te Oudenaarde op:
  • Woensdag 05/11/14 van 20 u tot 21 u 30
  • Woensdag 12/11/14  van 20 u tot 21 u 30
  • Woensdag 19/11/14 van  20 u tot 21 u 30
  • Woensdag 26/11/14 van 20 u tot 21 u 30
  De prijs per les bedraagt  5 euro (niet-leden betalen 7 euro) en er wordt per les betaald. Gelieve dan ook een tiental minuutjes voor de les begint aanwezig te zijn, zodat de betaling op voorhand kan gedaan worden en er stipt om 20 u kan gestart worden met dansen. 
  Er is een kleine pauze voorzien en wie dat wil kan een drankje (water) krijgen ter plaatse. Je mag ook zelf een flesje water meebrengen.
   
  Om praktisch redenen vragen wij om vooraf in te schrijven. Je hoeft daarvoor niet iedere keer te komen maar zo hebben wij toch een beetje zicht op het gemiddelde aantal deelnemers.
  Dit kan je doen bij Leen Van Haele, tel. 055/31 07 34 (e-mail leen.vanhaele@telenet.be) of bij Marlien Vandoorne, tel. 055/49 85 50 (e-mail : marlien.vandoorne@belgacom.net) en dit tegen ten laatste 28 oktober 2014. Gelieve bij inschrijving ook je afdeling te vermelden.
   
  Dus dames, trek jullie sportieve kledij aan en kom naar één of meerdere lessen.
   
  Het KVLV gewestbestuur Oudenaarde hoopt jullie talrijk te mogen verwelkomen.

 • Uitnodiging bedrijfsbezoek

  Print

  Gewest Oudenaarde gaat op zaterdag 8 november 2014 eens ‘de boer op‘. In de namiddag mogen we een bezoek brengen aan het legkippenbedrijf van Geert en Ann Albers-Dochy, Herlegem 67, Eine.

  Jullie worden verwacht om 14.30u. Na een korte inleiding, koffie en gebak krijgen jullie een deskundige uitleg over het reilen en zeilen op een legbedrijf. Daarna is er ruim de tijd om eens een kijkje te nemen op de boerderij. Jullie komen wat meer te weten over de kip en het ei! Na de rondleiding kan je nog nagenieten bij een advocaatje…

  Iedereen (ook partners) is welkom. Wel inschrijven op voorhand! (Ten laatste tegen 5 november) (Ann Dochy 0476-66 32 62 of geert.albers@telenet.be). Er wordt een kleine vergoeding gevraagd van 5€ per persoon ter plaatse te betalen.

  Maximum aantal inschrijvingen: 50 personen, het bezoek duurt max. 2u.

  Graag tot dan !!

  Het KVLV- gewest bestuur

   

 • Uitnodiging workshop koken met pompoen en courgette

  Print

  Donderdag 23 oktober
  in zaal volkswelzijn om 19 uur
   
  Workshop koken
  met pompoen en courgette
   
  Ofwel heb je ze zelf in je tuin staan, ofwel krijg je ze gegarandeerd cadeau van vrienden of buren met een moestuin. Pompoenen en courgettes zijn makkelijk te kweken en gelukkig bijzonder veelzijdig in de keuken. Wij zullen ze gebruiken in :
  • Mousse van courgette
  • Cappuccino van pompoen met saffraan
  • Pompoengratin met rozemarijn, knoflook en rode ui
  • Gevulde ronde courgettes
  • Pompoencakejes met kaas
   Jullie zijn van harte welkom !
   
  Bordje, en bestek meebrengen a.u.b.
   

 • Foto's Bloemschikken

  Print

  Klik op de foto om het album te openen