UA-71410964-1

 • Uitnodiging

  Print

  KVLV Presenteert

  Scala & Kolacny Brothers’

   zondag  24 november 2013 om 18u

  Het Aarschotse meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers reizen vandaag als een echte rockgroep in binnen- en buitenland. Concertlocaties variëren van kerken tot rockzalen, duizenden mensen brengen ze op de been in Rusland, Japan, Québec, Duitsland, … nu voor KVLV.

  scala,kolacny,brothers,aarschot,meisjeskoor,kvlv,ruien,gewest

  Het succes van Scala & Kolacny Brothers’ in Hollywood, hun spectaculaire overbrugging van de kloof tussen klassiek en rock en de rillingen die hun hemelse zang teweegbrengen zijn de perfecte uitdrukking van een onconventionele en uitdagende aanpak.

  KVLV gewest Oudenaarde legt een bus in voor wie wil meegaan naar dit evenement.

  Wij komen samen op het Ohioplein in Eine om 16 u 30.

  Jullie moeten daarvoor inschrijven bij jullie gewestverantwoordelijke  : Claire Decraene  mail : claire.decraene@telenet.be of tel : 055/38 94 68 of rechtstreeks aan : Marlien Vandoorne (gewestsecretaresse) : tel. 055/49 85 50 of marlien.vandoorne@belgacom.net.

  De reservering geldt enkel voor leden en hun partner en is pas definitief na het betalen van 30€ p.p. (inkom + bus) op rekeningnummer BE38-7375-2420-0672 van gewest Oudenaarde, met vermelding van  uw naam en afdeling.

  De inschrijving moet binnen zijn ten laatste op 10 september. Wacht echter niet te lang want de plaatsen zijn beperkt (tot de bus vol zit).

  Alles gaat door in GENT, Concertzaal ‘De Bijloke’, Jozef Kluyskensstraat 2

  Je kan ook rechtstreeks inschrijven en er met eigen vervoer naartoe rijden.  Dit kan via : www.kvlv.be > activiteiten > cultuur >Scala (vanaf 16 september)

  Het gewestbestuur