UA-71410964-1

Uitnodiging

Print

KVLV-RUIEN KOKEN

Maandag 13 februari 2012

in zaal Volkswelzijn om 19.00u

VERLEIDELIJKE VIS

 

Beste leden,

 

Kies je meestal ook voor een gestoomde zalmmoot, tongrolletjes of fishsticks als je vis klaarmaakt ?  Er zijn nochtans ontzettend veel soorten vis en je kunt er enorm mee variëren.  Denk maar aan stomen, bakken, grillen, bereiden in papillote en als onderdeel van een quiche of ovenschotel.  Vis is bovendien gezond, lekker en lijnvriendelijk.  Hoog tijd om meer vis op tafel te zetten.

Op het menu :

  • Carpaccio van Coeur de Boeuf-tomaat met een spiesje van zwaardvis (voorgerecht)
  • Op vel gebakken zeebaars met een emulsie van gele paprika (hoofdgerecht)
  • Gebakken zeeduivel met gekonfijt witloof, appelreepjes en Duvelsabayon (hoofdgerecht)
  • Tilapia in kokosmelk met courgette (hoofdgerecht)

 

Groetjes van het bestuur

Vergeet jullie bordje en bestek niet !

 

De commentaren zijn gesloten.